Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Παρέχουμε λύσεις για την προστασία της οικογένειας, του χώρου και της περιουσίας σας εγκαθιστώντας τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας αλλά και καταγραφικά επιτήρησης με κάμερες CCTV.

Αδειούχος ιδιωτική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας Αρ. αδείας : 3015/39/60/2796-ε'

Παρακολούθηση εικόνας με υψηλής ποιότητας καταγραφικά και κάμερες CCTV.

Ασφαλίστε τον χώρο σας με ένα ψηφιακό καταγραφικό επιτήρησης με 4 , 8 ή 16 κάμερες που χρησιμοποιεί την καλύτερη τεχνολογία συμπίεσης H.264 έτσι ώστε να πετυχαίνει καταγραφή εικόνας υψηλής ποιότητας ακόμα και σε συνθήκες χωρίς καθόλου φωτισμό.

Μέσω της εφαρμογής απομακρυσμένης διαχείρισης που σας παρέχουμε δωρεάν είναι δυνατή:

 • Παρακολούθηση εικόνας από μακριά μέσω smartphone , tablet , laptop ή σταθερού υπολογιστή.
 • Μεταφορά αρχείων εγγραφής και backup στο υπολογιστή σας.
 • Παρακολούθηση πολλών καταγραφικών ταυτόχρονα σε μία οθόνη.
 • Η προηγμένη δυνατότητα ανίχνευσης κίνησης μας επιτρέπει να συνδέσουμε το καταγραφικό με εξωτερικό σύστημα συναγερμού ή την αποστολή email ειδοποίησης κάθε φορά που παραβιάζεται συγκεκριμένη περιοχή.

  Περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα καταγραφής εικόνας

  Συστήματα ασφαλείας - ελέγχου πρόσβασης

  Το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει ένα σύστημα συναγερμού εξαρτάται από την ποιότητα των υλικών που το αποτελούν αλλά και από την σωστή και ολοκληρωμένη εγκατάσταση μετά από μελέτη του χώρου που πρόκειται να προστατευθεί.

  Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρίας μας σχεδιάζουν επιτόπου την καλύτερη λύση με πρόβλεψη για τα πιθανά ευαίσθητα σημεία κάθε χώρου αλλά και τις ανάγκες του πελάτη είτε πρόκειται για συναγερμό σε σπίτι είτε σε επαγγελματικό χώρο.

  Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας τα οποία όμως είναι εύχρηστα και λειτουργικά έτσι ώστε με σύντομη εκπαίδευση οι χρήστες του συστήματος ασφαλείας που εγκαθιστούμε να μπορούν να εκμεταλλευτούν όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες.

  Είναι δυνατή η εγκατάσταση σε χώρους όπου έχουν προβλεφθεί και τοποθετηθεί κατάλληλα καλώδια (χώροι όπου έχει γίνει προεγκατάσταση καλωδίων με την κατασκευή η ανακαίνιση) αλλά και σε χώρους όπου δεν υπάρχουν οι απαραίτητες υποδομές με τοποθέτηση καλωδίων από την εταιρία μας

  Συνδυάστε ένα σύστημα ασφαλείας με ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης access control έτσι ώστε να περιορίσετε την πρόσβαση καθ' όλο το 24ωρο σε χώρους με πολύτιμα αντικείμενα.

  Σχεδίαση συστημάτων ασφαλείας

  Μελετάμε, σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε συστήματα ασφαλείας που προσφέρουν μερικές ή όλες από τις παρακάτω δυνατότητες.

 • Προστασία από: παραβίαση - κλοπή
 • πυρκαγιά
 • επικίνδυνα αέρια
 • πλημμύρα
 • Για να δείτε μία παρουσίαση με τα στοιχεία της εγκατάστασης ενός συστήματος ασφαλείας επιλέξτε την παρακάτω εικόνα:.


  Νέο IP τηλεφωνικό κέντρο Panasoni KX-NS 500

  Το έξυπνο IP τηλεφωνικό κέντρο KX-NS 500 της Panasonic είναι ένα οικονομικά αποδοτικό σύστημα επικοινωνίας IP για τις μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις που μπορεί να ρυθμιστεί με ευελιξία και να επεκταθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.
  Το KX-NS 500 διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά και ξεκινά από τις 6 αναλογικές γραμμές και τα 18 εσωτερικά, μέχρι 288 εσωτερικά με μία μονάδα επέκτασης.
  Το KX-NS 500 είναι επίσης ένα σύστημα ενοποιημένης επικοινωνίας, το οποίο διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά IP, όπως σύνδεση με κινητά, ενσωματωμένο φωνητικό ταχυδρομείο και e mail, instant messaging (ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων), καθώς και πληροφορίες σχετικά με την παρουσία του χρήστη.
  Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ενσωματωμένες εφαρμογές, όπως λύσεις Call Center, λύση με κινητά και σύστημα φωνητικού ταχυδρομείου, ώστε η εργασία σας να είναι πιο αποδοτική και να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των πελατών.
  Καλέστε το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας για να προγραμματίσουμε άμεση επίσκεψη μηχανικού για σχεδιασμό της πιο αποδοτικής λύσης για την επιχείρηση σας.

  Ενημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του τηλεφωνικού κέντρου TDA 100 D της Panasonic

  Τηλεφωνικά κέντρα Panasonic

  Δίκτυα οπτικών ινών

  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ή επισκευή δικτύων οπτικών ινών

  Εργασίες σε δίκτυα οπτικών ινών
  Πιστοποίηση οπτικών δικτύων

  Διαθέτουμε ιδιόκτητο εξοπλισμό για επισκευή και πιστοποίηση οπτικών δικτών

  Μετρήσεις γραμμών ADSL , ADSL 2+ , VDSL

  Μετρήσεις γραμμών ADSL VDSL ADSL 2+

  Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό για μετρήσεις και άρση βλαβών σε γραμμές τηλεπικοινωνιών ιδιωτικών παρόχων. Πραγματοποιούμε επισκέψεις στον χώρο πελάτη αλλά και στους χώρους φυσικής συνεγκατάστασης.


  Συναγερμοί, Συστήματα καταγραφής είκόνας, Συστήματα ελέγχου πρόσβασης, Πυρανίχνευση, Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου, συνδέσεις ADSL, τεχνική υποστήριξη υπολογιστών και δικτύων, τηλεφωνικά κέντρα, φωτοαντιγραφικά, Plotter, Οπτικές ίνες, Εγκαταστάσεις δορυφορικής τηλεόρασης και internet