Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Internet για ξενοδοχεία - καφετέριες

Τώρα μπορείτε να προσφέρετε σύνδεση Internet σε κάθε ένοικο του ξενοδοχείου σας !!!

Αναβαθμίστε τις υπηρεσίες που προσφέρετε στους πελάτες σας εξασφαλίζοντας περισσότερα έσοδα.

Είναι γεγονός ότι όλο και περισσότεροι πελάτες σας ζητάνε την δυνατότητα σύνδεσης στο Internet από το δωμάτιο τους. Μέχρι τώρα αν κάποιος από αυτούς χρησιμοποιούσε το εσωτερικό του τηλέφωνο αυτό είχε για εσάς δύο μειονεκτήματα:

  1. Δέν μπορούσατε να επικοινωνήσετε με το δωμάτιο αφού το εσωτερικό του τηλέφωνο ήταν κατελειμένο για ώρες.
  2. Ο πελάτης σας απασχολούσε μία από τις εξωτερικές γραμμές και για εσάς το μόνο έσοδο ήταν περίπου 1€ την ώρα. Αν συνδέονταν περισσότεροι πελάτες στο Internet υπήρχε περίπτωση να καταλάμβαναν όλες τις εξωτερικές γραμμές του τηλεφωνικού κέντρου.

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Το ολοκληρωμένο σύστημα που προσφέρουμε, είναι σε θέση να καλύψει αξιόπιστα και με ελάχιστο κόστος, την ανάγκη των σύγχρονων ξενοδοχείων να παρέχουν διασύνδεση με το διαδίκτυο (internet) σε επιλεγμένα δωμάτια και πελάτες που το επιθυμούν. Αυτό μεταφράζεται σε νέες υπηρεσίες άρα και νέες πηγές εσόδων για το ξενοδοχείο, ενώ παράλληλα ολοκληρώνεται η γκάμα και αναβαθμίζεται η ποιότητα των ήδη υπαρχόντων. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ό,τι για την παροχή των νέων αυτών πρόσθετων υπηρεσιών: ΔΕΝ υπάρχει ανάγκη νέας καλωδίωσης στο κτίριο ή τα δωμάτια. ΔΕΝ υπάρχει ανάγκη αλλαγής της ήδη υπάρχουσας τηλεφωνικής καλωδίωσης. ΔΕΝ επηρεάζονται οι τηλεφωνικές υπηρεσίες και υποδομές. ΔΕΝ υπάρχει ανάγκη επέμβασης στο τηλεφωνικό κέντρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Το μοντέλο χρέωσης της πρόσθετης αυτής υπηρεσίας μπορεί να είναι μία απλή πάγια πρόσθετη χρέωση σε περίπτωση που το επιθυμεί ο πελάτης, κατά τον ίδιο τρόπο που χρεώνεται π.χ. ο κλιματισμός, η τηλεόραση κλπ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΒΕΣΗ !!! Έτσι με μία σύνδεση Internet που στις περισσότερες περιπτώσεις ήδη υπάρχει για να εξυπηρετεί και το Ξενοδοχείο εξασφαλίζετε την εξυπηρέτηση των πελατών σας αλλά και μεγάλα έσοδα για εσάς


Νέα προιόντα

Η συνδρομητική τηλεόραση nova και οι μοναδικές τηλεοπτικές εμπειρίες που προσφέρει, είναι στη διάθεσή σας, από 1η Δεκεμβρίου, σε όλα τα Καταστήματα Forthnet!

Ειδικότερα, στα εξειδικευμένα καταστήματα broadband της Forthnet, μπορείτε να: αποκτήσετε όλα τα πακέτα συνδρομής nova και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ενώ, αν είστε ήδη συνδρομητής nova, θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αναμονή ή ταλαιπωρία και με άμεση ενημέρωση της συναλλαγής σας!

Αποκτήστε Forthnet 2play, για να μιλάτε και να σερφάρετε ελεύθερα με 39,90€/μήνα και μαζί πλήρη εξοπλισμό & συνδρομή nova στη μισή τιμή!

Δείτε τον νέο κατάλογο των καταστημάτων Forthnet

Κατάλογος Καταστημάτων forthnet

Υποστηρίζουμε το έργο της ομάδας Ι3 του Ebusinessforum
Creativecommons

Το KX-TDA15 το νέο IP τηλεφωνικό κέντρο της Panasonic

Tο νέο KX-TDA15 συνδυάζει τις προηγμένες δυνατότητες και εφαρμογές ενός IP τηλεφωνικού κέντρου με την αξιοπιστία που παρέχει η τεχνολογία IP. Έχει την δυνατότητα σύνδεσης με έως 20 εσωτερικούς συνδρομητές (ψηφιακές συσκευές ή απλές τηλεφωνικές συσκευές) έχοντας συμβατότητα με όλες τις συσκευές της Panasonic και έως 8 εξωτερικές γραμμές (αναλογικές, ISDN-BRI) καθώς και 4 κανάλια VoIP. Έχει επίσης, δυνατότητα δικτύωσης μέσω ψηφιακού φορέα ISDN-BRI QSIG, καθώς και με αξιοποίηση του πρωτοκόλλου IP.

Plotters για Φωτογραφία και Παραγωγή Δοκιμίου

Τα συστήματα εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους imagePROGRAF iPF5100, iPF6100, iPF8100 και iPF9100, με δυνατότητα εκτύπωσης σε πλάτη 17''/24''/44''/60'' αντίστοιχα, διαθέτουν 12-χρωμο σύστημα μελανιών τύπου pigment και προσφέρουν μία από τις ευρύτερες χρωματικές γκάμες στις κατηγορίες τους.


Συναγερμοί, Συστήματα καταγραφής είκόνας, Συστήματα ελέγχου πρόσβασης, Πυρανίχνευση, Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου, συνδέσεις ADSL, τεχνική υποστήριξη υπολογιστών και δικτύων, τηλεφωνικά κέντρα, φωτοαντιγραφικά, Plotter, Οπτικές ίνες, Εγκαταστάσεις δορυφορικής τηλεόρασης και internet