Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Για 3η χρονιά, η Canon πρώτη στην Κατηγορία των Α/Μ Εκτυπωτών Γραφείου

canonΣύμφωνα με τα στοιχεία της Infosource, η Canon διατηρεί την πρώτη θέση στην Ελλάδα στις πωλήσεις των ασπρόμαυρων εκτυπωτών πολλαπλών λειτουργιών για το γραφείο.

Η Intersys Α.Ε., η επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι τα συστήματα ασπρόμαυρης εκτύπωσης πολλαπλών λειτουργιών της Canon κατέκτησαν για τρίτη συνεχή χρονιά την πρώτη θέση στις πωλήσεις στην Ελλάδα με μερίδιο αγοράς 16,1%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ανεξάρτητης έρευνας της εταιρείας αναλύσεων InfoSource.

Η παρουσία της Canon στην Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας μέσα σε ένα περιβάλλον οικονομικής ύφεσης και πτωτικών τάσεων στην αγορά της τάξης του 10% και μάλιστα, διατηρώντας τις πωλήσεις σε αντίστοιχα επίπεδα με την πρωτιά του 2007 (16,6%). Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, η Canon συνεχίζει να ηγείται της Ελληνικής αγοράς στις δυο βασικότερες κατηγορίες διάκρισης των ασπρόμαυρων πολυλειτουργικών συστημάτων (0-19 και 20-39 σελίδες το λεπτό) οι οποίες αθροίζουν το 93,5% των συνολικών πωλήσεων στη συγκεκριμένη κατηγορία για την Intersys μέσα στο 2008.

Ο κ. Σωκράτης Σιγάλας, Διευθυντής Marketing του Τομέα Αυτοματισμού Γραφείου και Πληροφορικής της Intersys Α.Ε., δήλωσε "Η πρωτιά της Canon στις πωλήσεις των συστημάτων ασπρόμαυρης εκτύπωσης πολλαπλών λειτουργιών για τρίτη συνεχή χρονιά αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα. Το γεγονός δεν οφείλεται μόνο στη συνεχή ανανέωση της γκάμας των προϊόντων Office της Canon και στις ολοένα αυξανόμενες δυνατότητες των συγκεκριμένων μηχανημάτων, αλλά σε μεγάλο βαθμό επίσης στην αύξηση της πελατειακής μας βάσης κατά το 2008, σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη ενδυνάμωση του δικτύου μεταπωλητών της εταιρείας. Η διάκρισή μας αυτή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποδεικνύει ότι τα ασπρόμαυρα laser πολυμηχανήματα της Canon παραμένουν η πρώτη επιλογή για τους επαγγελματίες πελάτες και χρήστες σε περιβάλλον γραφείου."

Τα φιλικά προς το περιβάλλον συστήματα ασπρόμαυρης εκτύπωσης πολλαπλών λειτουργιών της Canon απευθύνονται προς όλους του επαγγελματίες, τόσο ως μεμονωμένες μονάδες παραγωγής, όσο και στα πλαίσια ολοκληρωμένων λύσεων printing services, τα οποία με τη σειρά τους αποσκοπούν στη μείωση των λειτουργικών εξόδων και στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας

Μετάβαση στην σχετική κατηγορία προϊόντων


Νέα προιόντα

Η συνδρομητική τηλεόραση nova και οι μοναδικές τηλεοπτικές εμπειρίες που προσφέρει, είναι στη διάθεσή σας, από 1η Δεκεμβρίου, σε όλα τα Καταστήματα Forthnet!

Ειδικότερα, στα εξειδικευμένα καταστήματα broadband της Forthnet, μπορείτε να: αποκτήσετε όλα τα πακέτα συνδρομής nova και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ενώ, αν είστε ήδη συνδρομητής nova, θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αναμονή ή ταλαιπωρία και με άμεση ενημέρωση της συναλλαγής σας!

Αποκτήστε Forthnet 2play, για να μιλάτε και να σερφάρετε ελεύθερα με 39,90€/μήνα και μαζί πλήρη εξοπλισμό & συνδρομή nova στη μισή τιμή!

Δείτε τον νέο κατάλογο των καταστημάτων Forthnet

Κατάλογος Καταστημάτων forthnet

Υποστηρίζουμε το έργο της ομάδας Ι3 του Ebusinessforum
Creativecommons

Το KX-TDA15 το νέο IP τηλεφωνικό κέντρο της Panasonic

Tο νέο KX-TDA15 συνδυάζει τις προηγμένες δυνατότητες και εφαρμογές ενός IP τηλεφωνικού κέντρου με την αξιοπιστία που παρέχει η τεχνολογία IP. Έχει την δυνατότητα σύνδεσης με έως 20 εσωτερικούς συνδρομητές (ψηφιακές συσκευές ή απλές τηλεφωνικές συσκευές) έχοντας συμβατότητα με όλες τις συσκευές της Panasonic και έως 8 εξωτερικές γραμμές (αναλογικές, ISDN-BRI) καθώς και 4 κανάλια VoIP. Έχει επίσης, δυνατότητα δικτύωσης μέσω ψηφιακού φορέα ISDN-BRI QSIG, καθώς και με αξιοποίηση του πρωτοκόλλου IP.

Plotters για Φωτογραφία και Παραγωγή Δοκιμίου

Τα συστήματα εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους imagePROGRAF iPF5100, iPF6100, iPF8100 και iPF9100, με δυνατότητα εκτύπωσης σε πλάτη 17''/24''/44''/60'' αντίστοιχα, διαθέτουν 12-χρωμο σύστημα μελανιών τύπου pigment και προσφέρουν μία από τις ευρύτερες χρωματικές γκάμες στις κατηγορίες τους.


Συναγερμοί, Συστήματα καταγραφής είκόνας, Συστήματα ελέγχου πρόσβασης, Πυρανίχνευση, Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου, συνδέσεις ADSL, τεχνική υποστήριξη υπολογιστών και δικτύων, τηλεφωνικά κέντρα, φωτοαντιγραφικά, Plotter, Οπτικές ίνες, Εγκαταστάσεις δορυφορικής τηλεόρασης και internet