Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Νέο σύστημα θυροτηλεόρασης και ελέγχου πρόσβασης Paxton

Η Paxton, πρωτοπόρος κατασκευαστής συστημάτων ελέγχου πρόσβασης, παρουσίασε την νέα της λύση στον χώρο του έλεγχου πρόσβασης. Το σύστημα Net2 Entry, ένα σύστημα θυροτηλεόρασης και ελέγχου πρόσβασης, κατάλληλο για κατοικίες και γραφεία με πρωτοποριακά χαρακτηρίστηκα.
Το σύστημα αποτελείται από:
 • Την εξωτερική μονάδα (μια ή περισσότερες, ανάλογα με τον αριθμό των σημείων που είναι αναγκαία η εγκατάσταση), που έχει πλήκτρα κλήσης για τους επισκέπτες, οθόνη graphical LCD και ενσωματωμένο καρταναγνώστη για πρόσβαση με χρήση κάρτας από τους εξουσιοδοτημένος χρήστες.
 • Την εσωτερική μονάδα, από όπου γίνεται ο χειρισμός των λειτουργιών της θυροτηλεόρασης καθώς και ο προγραμματισμός των παραμέτρων χρήσης, π.χ. ήχος κουδουνίσματος, περίοδος σίγασης (λειτουργία μην ενοχλείτε) κ.α.
 • Την μονάδα έλεγχου της θύρας, που αποτελείται από το σύστημα τροφοδοσίας, την μονάδα διασύνδεσης (network switch) και τον ελεγκτή πόρτας Το σύστημα χαρακτηρίζεται από την μοναδική ευκολία εγκατάστασης, αφού βασίζεται σε τεχνολογία IPv6 και έτσι η ανίχνευση των συσκευών γίνεται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται ρύθμιση παραμέτρων δικτυού σε καμία συσκευή. Η χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας επιτρέπει την άμεση λειτουργία των συσκευών, μόλις αυτές συνδεθούν μεταξύ τους, αφήνοντας στον εγκαταστάτη μόνο τις ρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για την πλήρη προσαρμογή στις ανάγκες της εγκατάστασης, όπως περιγραφές τερματικών, πρόσβαση με κάρτες, ήχος κουδουνίσματος κ.α.
  Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα τμήματα του Net2 Entry έχουν κομψό σχεδιασμό, για να ταιριάζουν με ευκολία σε χώρους κατοικιών και γραφείων.
  Επιπρόσθετα, τα τερματικά διαθέτουν έγχρωμη οθόνη αφής, ακουστικό για συνομιλία με τον επισκέπτη αλλά και λειτουργία ανοιχτής ακρόασης για πιο απλοποιημένη χρήση. Η διαχείριση των λειτουργιών γίνεται μέσω της οθόνης αφής, με χρήση ενός πολύ φιλικού προς την χρήση και την πλοήγηση μενού.
  Όλα αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά πλαισιώνονται από την εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών, που η Paxton παρέχει σε όλα προϊόντα της.

  Μετάβαση στην σχετική κατηγορία προϊόντων


  Νέα προιόντα

  Η συνδρομητική τηλεόραση nova και οι μοναδικές τηλεοπτικές εμπειρίες που προσφέρει, είναι στη διάθεσή σας, από 1η Δεκεμβρίου, σε όλα τα Καταστήματα Forthnet!

  Ειδικότερα, στα εξειδικευμένα καταστήματα broadband της Forthnet, μπορείτε να: αποκτήσετε όλα τα πακέτα συνδρομής nova και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ενώ, αν είστε ήδη συνδρομητής nova, θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αναμονή ή ταλαιπωρία και με άμεση ενημέρωση της συναλλαγής σας!

  Αποκτήστε Forthnet 2play, για να μιλάτε και να σερφάρετε ελεύθερα με 39,90€/μήνα και μαζί πλήρη εξοπλισμό & συνδρομή nova στη μισή τιμή!

  Δείτε τον νέο κατάλογο των καταστημάτων Forthnet

  Κατάλογος Καταστημάτων forthnet

 • Υποστηρίζουμε το έργο της ομάδας Ι3 του Ebusinessforum
  Creativecommons

  Το KX-TDA15 το νέο IP τηλεφωνικό κέντρο της Panasonic

  Tο νέο KX-TDA15 συνδυάζει τις προηγμένες δυνατότητες και εφαρμογές ενός IP τηλεφωνικού κέντρου με την αξιοπιστία που παρέχει η τεχνολογία IP. Έχει την δυνατότητα σύνδεσης με έως 20 εσωτερικούς συνδρομητές (ψηφιακές συσκευές ή απλές τηλεφωνικές συσκευές) έχοντας συμβατότητα με όλες τις συσκευές της Panasonic και έως 8 εξωτερικές γραμμές (αναλογικές, ISDN-BRI) καθώς και 4 κανάλια VoIP. Έχει επίσης, δυνατότητα δικτύωσης μέσω ψηφιακού φορέα ISDN-BRI QSIG, καθώς και με αξιοποίηση του πρωτοκόλλου IP.

  Plotters για Φωτογραφία και Παραγωγή Δοκιμίου

  Τα συστήματα εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους imagePROGRAF iPF5100, iPF6100, iPF8100 και iPF9100, με δυνατότητα εκτύπωσης σε πλάτη 17''/24''/44''/60'' αντίστοιχα, διαθέτουν 12-χρωμο σύστημα μελανιών τύπου pigment και προσφέρουν μία από τις ευρύτερες χρωματικές γκάμες στις κατηγορίες τους.


  Συναγερμοί, Συστήματα καταγραφής είκόνας, Συστήματα ελέγχου πρόσβασης, Πυρανίχνευση, Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου, συνδέσεις ADSL, τεχνική υποστήριξη υπολογιστών και δικτύων, τηλεφωνικά κέντρα, φωτοαντιγραφικά, Plotter, Οπτικές ίνες, Εγκαταστάσεις δορυφορικής τηλεόρασης και internet