Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Αυτόνομο αντιβανδαλιστικού τύπου μεταλλικό πληκτρολόγιο

Πρόκειται για ένα αυτόνομο συμπαγές, αντιβανδαλιστικού τύπου μεταλλικό πληκτρολόγιο, το οποίο έχει κατασκευαστεί έπειτα από απαίτηση πολλών εγκαταστατών συστημάτων ελέγχου διέλευσης.
Όλα τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά μέρη της συσκευής, προστατεύονται από ένα ανθεκτικό μεταλλικό πλαίσιο. Είναι εντελώς αυτόνομο και δεν απαιτείται η σύνδεσή του σε ξεχωριστή μονάδα ελέγχου.
Το νέο πληκτρολόγιο είναι πραγματικά μία συσκευή "βαρέως- τύπου", η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξώπορτες και εισόδους με μπάρες, σε εξωτερικούς χώρους. Κανένα άλλο αυτόνομο πληκτρολόγιο δεν είναι τόσο κατάλληλο, όσο αυτό, για εξωτερική χρήση ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες.
Η συσκευή μας δίνει την δυνατότητα ελέγχου μιας πόρτας, μέσω μιας εξόδου που παρέχει τάση για κλείδωμα ή μέσω των επαφών του ενσωματωμένου ρελέ που διαθέτει. Αυτό επιτρέπει απ' ευθείας το άνοιγμα της πόρτας ή των μπαρών, χωρίς να απαιτείται η χρήση εξωτερικού ρελέ.
Το πληκτρολόγιο μπορεί να τροφοδοτηθεί απ' ευθείας από την πηγή που τροφοδοτεί και τον μηχανισμό ανοίγματος της πόρτας ή των μπαρών καθώς απαιτείται μία τάση, συνεχούς ή εναλλασσόμενου ρεύματος από 12 έως 24 Volt. Έτσι δεν είναι αναγκαία η χρήση επιπρόσθετου τροφοδοτικού.
Επίσης, το νέο αντιβανδαλιστικού τύπου μεταλλικό πληκτρολόγιο έχει σχεδιαστεί, έτσι ώστε να αντέχει σε κακή χρήση. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι κατάλληλο για τοποθέτηση σε χώρους, όπου τα χτυπήματα και τα ξυσίματα είναι αναπόφευκτα.
Παρέχει βαθμό προστασίας IPX7 και είναι ιδανικό για εξωτερική χρήση. Τα φωτιζόμενα αριθμητικά πλήκτρα κάνουν εύκολη την χρήση του πληκτρολογίου, ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι.
Τα πλήκτρα αναβοσβήνουν έντονα σε πράσινο χρώμα για να καταδείξουν, ότι πληκτρολογήθηκε ένας σωστός κωδικός και να επιτραπεί η διέλευση στον προστατευόμενο χώρο.

Μετάβαση στην σχετική κατηγορία προϊόντων


Νέα προιόντα

Η συνδρομητική τηλεόραση nova και οι μοναδικές τηλεοπτικές εμπειρίες που προσφέρει, είναι στη διάθεσή σας, από 1η Δεκεμβρίου, σε όλα τα Καταστήματα Forthnet!

Ειδικότερα, στα εξειδικευμένα καταστήματα broadband της Forthnet, μπορείτε να: αποκτήσετε όλα τα πακέτα συνδρομής nova και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ενώ, αν είστε ήδη συνδρομητής nova, θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αναμονή ή ταλαιπωρία και με άμεση ενημέρωση της συναλλαγής σας!

Αποκτήστε Forthnet 2play, για να μιλάτε και να σερφάρετε ελεύθερα με 39,90€/μήνα και μαζί πλήρη εξοπλισμό & συνδρομή nova στη μισή τιμή!

Δείτε τον νέο κατάλογο των καταστημάτων Forthnet

Κατάλογος Καταστημάτων forthnet

Υποστηρίζουμε το έργο της ομάδας Ι3 του Ebusinessforum
Creativecommons

Το KX-TDA15 το νέο IP τηλεφωνικό κέντρο της Panasonic

Tο νέο KX-TDA15 συνδυάζει τις προηγμένες δυνατότητες και εφαρμογές ενός IP τηλεφωνικού κέντρου με την αξιοπιστία που παρέχει η τεχνολογία IP. Έχει την δυνατότητα σύνδεσης με έως 20 εσωτερικούς συνδρομητές (ψηφιακές συσκευές ή απλές τηλεφωνικές συσκευές) έχοντας συμβατότητα με όλες τις συσκευές της Panasonic και έως 8 εξωτερικές γραμμές (αναλογικές, ISDN-BRI) καθώς και 4 κανάλια VoIP. Έχει επίσης, δυνατότητα δικτύωσης μέσω ψηφιακού φορέα ISDN-BRI QSIG, καθώς και με αξιοποίηση του πρωτοκόλλου IP.

Plotters για Φωτογραφία και Παραγωγή Δοκιμίου

Τα συστήματα εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους imagePROGRAF iPF5100, iPF6100, iPF8100 και iPF9100, με δυνατότητα εκτύπωσης σε πλάτη 17''/24''/44''/60'' αντίστοιχα, διαθέτουν 12-χρωμο σύστημα μελανιών τύπου pigment και προσφέρουν μία από τις ευρύτερες χρωματικές γκάμες στις κατηγορίες τους.


Συναγερμοί, Συστήματα καταγραφής είκόνας, Συστήματα ελέγχου πρόσβασης, Πυρανίχνευση, Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου, συνδέσεις ADSL, τεχνική υποστήριξη υπολογιστών και δικτύων, τηλεφωνικά κέντρα, φωτοαντιγραφικά, Plotter, Οπτικές ίνες, Εγκαταστάσεις δορυφορικής τηλεόρασης και internet