Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Νέα γενιά ψηφιακών φωτοαντιγραφικών Canon

Με κόστος απόκτησης ελαφρά μεγαλύτερο από τα τυπικά ασπρόμαυρα φωτοαντιγραφικά η νέα γενιά των μηχανημάτων της Canon σας προσφέρει δυνατότητα έγχρωμης εκτύπωσης. Το κυριότερο ωστόσο στοιχείο είναι το γεγονός ότι μπορείτε να ελέγχετε απόλυτα την χρήση του χρώματος και το κόστος του.

Πρόσφατες έρευνες έχουν αποδείξει ότι υπάρχουν μετρήσιμα στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν ότι τα έγχρωμα έγγραφα είναι αποτελεσματικότερα από τα μονόχρωμα.

Οι παραπάνω εκτιμήσεις συμφωνούν απόλυτα με την κοινή αντίληψη των πλεονεκτημάτων των έγχρωμων εγγράφων.

Ωστόσο στις περισσότερες εταιρείες υπάρχουν σημαντικές επιφυλάξεις για τις έγχρωμες εκτυπώσεις. Οι κυριότερες από αυτές αφορούν στο κόστος αγοράς των μηχανημάτων, το κόστος εκτύπωσης και τον έλεγχο για την χρήση του χρώματος από τους εργαζομένους.

Η Canon με μια νέα γενιά πρωτοποριακών μηχανημάτων θέτει μια νέα εποχή στην εκτύπωση στο γραφείο και στις οποιες ανησυχίες για τη χρήση του χρώματος προσφέροντας μια νέα γενιά συσκευών με τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

 • Κόστος απόκτησης παραπλήσιο με τα ασπρόμαυρα μοντέλα
 • Επιλεκτική δυνατότητα χρήσης χρώματος με περιορισμούς σε επίπεδο ανεξάρτητων χρηστών
 • Εξυπνη χρήση των έγχρωμων δυνατοτήτων με αυτόματη αναγνώριση των σελίδων του εγγράφου που απαιτούν έγχρωμη εκτύπωση
 • Δυνατότητες πλήρους ελέγχου και διαχείρισης από τα τμήμα διαχείρισης των IT υποδομών της εταιρείας.

  H νέα γενιά των μηχανημάτων της Canon περιλαμβάνει ψηφιακά φωτοαντιγραφικά μηχανήματα τα οποία συνδυάζουν λειτουργίες εκτυπωτή & φωτοαντιγραφικού ενώ προαιρετικά μετατρέπονται σε fax ενώ παρέχουν δυνατότητες σάρωσης και απευθείας αποθήκευσης και αποστολής αντίστοιχου αρχείου. Τα μηχανήματα μπορούν να ενσωματωθούν σε δικτυακά περιβάλλοντα ενώ επιτρέπεται κεντρικός έλεγχος από το τμήμα IT κάθε εταιρείας.

  Επιπλέον τα ψηφιακά φωτοαντιγραφικά μηχανήματα πλεονεκτούν από την άποψη της εγκατάστασης συντήρησης και χρήσης έναντι των μεμονωμένων συσκευών ενώ προσφέρουν δυνατότητες παραμετροποίησης στις απαιτήσεις συγκεκριμένων ομάδων χρηστών στο εταιρικό περιβάλλον.

  Μετάβαση στην σχετική κατηγορία προϊόντων


  Νέα προιόντα

  Η συνδρομητική τηλεόραση nova και οι μοναδικές τηλεοπτικές εμπειρίες που προσφέρει, είναι στη διάθεσή σας, από 1η Δεκεμβρίου, σε όλα τα Καταστήματα Forthnet!

  Ειδικότερα, στα εξειδικευμένα καταστήματα broadband της Forthnet, μπορείτε να: αποκτήσετε όλα τα πακέτα συνδρομής nova και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ενώ, αν είστε ήδη συνδρομητής nova, θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αναμονή ή ταλαιπωρία και με άμεση ενημέρωση της συναλλαγής σας!

  Αποκτήστε Forthnet 2play, για να μιλάτε και να σερφάρετε ελεύθερα με 39,90€/μήνα και μαζί πλήρη εξοπλισμό & συνδρομή nova στη μισή τιμή!

  Δείτε τον νέο κατάλογο των καταστημάτων Forthnet

  Κατάλογος Καταστημάτων forthnet

 • Υποστηρίζουμε το έργο της ομάδας Ι3 του Ebusinessforum
  Creativecommons

  Το KX-TDA15 το νέο IP τηλεφωνικό κέντρο της Panasonic

  Tο νέο KX-TDA15 συνδυάζει τις προηγμένες δυνατότητες και εφαρμογές ενός IP τηλεφωνικού κέντρου με την αξιοπιστία που παρέχει η τεχνολογία IP. Έχει την δυνατότητα σύνδεσης με έως 20 εσωτερικούς συνδρομητές (ψηφιακές συσκευές ή απλές τηλεφωνικές συσκευές) έχοντας συμβατότητα με όλες τις συσκευές της Panasonic και έως 8 εξωτερικές γραμμές (αναλογικές, ISDN-BRI) καθώς και 4 κανάλια VoIP. Έχει επίσης, δυνατότητα δικτύωσης μέσω ψηφιακού φορέα ISDN-BRI QSIG, καθώς και με αξιοποίηση του πρωτοκόλλου IP.

  Plotters για Φωτογραφία και Παραγωγή Δοκιμίου

  Τα συστήματα εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους imagePROGRAF iPF5100, iPF6100, iPF8100 και iPF9100, με δυνατότητα εκτύπωσης σε πλάτη 17''/24''/44''/60'' αντίστοιχα, διαθέτουν 12-χρωμο σύστημα μελανιών τύπου pigment και προσφέρουν μία από τις ευρύτερες χρωματικές γκάμες στις κατηγορίες τους.


  Συναγερμοί, Συστήματα καταγραφής είκόνας, Συστήματα ελέγχου πρόσβασης, Πυρανίχνευση, Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου, συνδέσεις ADSL, τεχνική υποστήριξη υπολογιστών και δικτύων, τηλεφωνικά κέντρα, φωτοαντιγραφικά, Plotter, Οπτικές ίνες, Εγκαταστάσεις δορυφορικής τηλεόρασης και internet