Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Εκτίμηση κινδύνου και βαθμονόμηση συστημάτων ασφαλείας.

Η εκτίμηση κινδύνου αποτελεί μία βασική εργασία του εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας η οποία πρέπει να γίνει κατά την διάρκεια του σχεδιασμού της προσφερόμενης λύσης για την προστασία ενός χώρου.

Λαμβάνονται υπόψη τα δομικά χαρακτηριστικά του χώρου αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού

 • Έρευνα χώρου:
 • Σχεδιάζεται ένα σύστημα το οποίο να μην αφήνει κενά σημεία και επίσης να κάνει δυνατή την πρόσθετη προστασία σε χώρους ή σημεία αυξημένου κινδύνου (π.χ. χρηματοκιβώτια, δωμάτια με πολύτιμα αντικείμενα)

 • Τεχνική έρευνα:
 • Ελέγχεται ο καλύτερος τρόπος υλοποίησης της προστασίας που επιλέξαμε χωρίς να απαιτούνται μεγάλες παρεμβάσεις σε υπάρχουσες κατασκευές του κτηρίου.

  Τέλος σε συνεργασία με τον πελάτη επιλέγεται το επίπεδο της προστασίας που θέλουμε να προσφέρουμε ανάλογα με την διεθνή βαθμονόμηση συστημάτων ασφαλείας.

  Το επίπεδο προστασίας που προσφέρει ένα σύστημα ασφαλείας βαθμολογείται σύμφωνα με διεθνή πρότυπα BS EN 50131- 1 ξεκινώντας απο το επίπεδο Grade 1 (χαμηλότερο) έως το Grade 4 (υψηλότερο)

  Grade 1 : Αφορά χώρους με χαμηλό κίνδυνο κλοπής απο μή οργανωμένους κακοποιούς οι οποίοι διαθέτουν απλά εργαλεία χωρίς γνώση ηλεκτρονικών και συνήθως δέν έχουν επιλέξει συγκεκριμένο στόχο.

  Grade 2: Περιγράφει χώρους με μέση πιθανότητα κλοπής (π.χ. καταστήματα, σπίτια) όπου είναι πιθανό να έχει γίνει εξωτερικός έλεγχος του χώρου απο τους εισβολείς.

  Grade 3: Περιγράφει χώρους με αυξημένη πιθανότητα κλοπής (καταστήματα με μεγάλα ποσά χρημάτων ή ακριβά αντικείμενα π.χ. κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές) όπου οι κακοποιοί πολλές φορές έχουν κάνει προηγούμενη επίσκεψη για έλεγχο των σημείων φύλαξης πολύτιμων αντικειμένων.

  Grade 4: Σε αυτό το επίπεδο κατατάσσονται οι χώροι υψηλού κινδύνου (κοσμηματοπωλεία , τράπεζες) και υπάρχει περίπτωση οι κακοποιοί βάση προεργασίας και σχεδίου να προσπαθήσουν να παρακάμψουν το σύστημα ασφαλείας.

  Μετάβαση στην σχετική κατηγορία προϊόντων


  Νέα προιόντα

  Η συνδρομητική τηλεόραση nova και οι μοναδικές τηλεοπτικές εμπειρίες που προσφέρει, είναι στη διάθεσή σας, από 1η Δεκεμβρίου, σε όλα τα Καταστήματα Forthnet!

  Ειδικότερα, στα εξειδικευμένα καταστήματα broadband της Forthnet, μπορείτε να: αποκτήσετε όλα τα πακέτα συνδρομής nova και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ενώ, αν είστε ήδη συνδρομητής nova, θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αναμονή ή ταλαιπωρία και με άμεση ενημέρωση της συναλλαγής σας!

  Αποκτήστε Forthnet 2play, για να μιλάτε και να σερφάρετε ελεύθερα με 39,90€/μήνα και μαζί πλήρη εξοπλισμό & συνδρομή nova στη μισή τιμή!

  Δείτε τον νέο κατάλογο των καταστημάτων Forthnet

  Κατάλογος Καταστημάτων forthnet

  Υποστηρίζουμε το έργο της ομάδας Ι3 του Ebusinessforum
  Creativecommons

  Το KX-TDA15 το νέο IP τηλεφωνικό κέντρο της Panasonic

  Tο νέο KX-TDA15 συνδυάζει τις προηγμένες δυνατότητες και εφαρμογές ενός IP τηλεφωνικού κέντρου με την αξιοπιστία που παρέχει η τεχνολογία IP. Έχει την δυνατότητα σύνδεσης με έως 20 εσωτερικούς συνδρομητές (ψηφιακές συσκευές ή απλές τηλεφωνικές συσκευές) έχοντας συμβατότητα με όλες τις συσκευές της Panasonic και έως 8 εξωτερικές γραμμές (αναλογικές, ISDN-BRI) καθώς και 4 κανάλια VoIP. Έχει επίσης, δυνατότητα δικτύωσης μέσω ψηφιακού φορέα ISDN-BRI QSIG, καθώς και με αξιοποίηση του πρωτοκόλλου IP.

  Plotters για Φωτογραφία και Παραγωγή Δοκιμίου

  Τα συστήματα εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους imagePROGRAF iPF5100, iPF6100, iPF8100 και iPF9100, με δυνατότητα εκτύπωσης σε πλάτη 17''/24''/44''/60'' αντίστοιχα, διαθέτουν 12-χρωμο σύστημα μελανιών τύπου pigment και προσφέρουν μία από τις ευρύτερες χρωματικές γκάμες στις κατηγορίες τους.


  Συναγερμοί, Συστήματα καταγραφής είκόνας, Συστήματα ελέγχου πρόσβασης, Πυρανίχνευση, Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου, συνδέσεις ADSL, τεχνική υποστήριξη υπολογιστών και δικτύων, τηλεφωνικά κέντρα, φωτοαντιγραφικά, Plotter, Οπτικές ίνες, Εγκαταστάσεις δορυφορικής τηλεόρασης και internet