Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Ποιοί Είμαστε

Μία εταιρία εξειδικευμένη στις πωλήσεις και εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας, καταγραφικών, συστημάτων ελέγχου πρόσβασης, πυρανίχνευσης, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και ηλεκτρονικών μηχανών γραφείου . Η έδρα μας βρίσκεται στην νήσο Λέσβο και συγκεκριμένα στην Μυτιλήνη . Μετά από 18 χρόνια λειτουργίας έχουμε αποκτήσει το μεγαλύτερο κομμάτι της τοπικής αγοράς στις τηλεπικοινωνίες , το οποίο και διαρκώς αυξάνουμε.

Αδειούχος ιδιωτική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας Αρ. αδείας : 3015/39/60/2796-ε'


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρία μας:

Οδός

ΤΚ Πόλη

Τηλέφωνο

Fax

Αρίωνος 16

81100 Μυτιλήνη

22510 47133

22510 37336Forthnet Shop Μυτιλήνης | 

Νέα προιόντα

Η συνδρομητική τηλεόραση nova και οι μοναδικές τηλεοπτικές εμπειρίες που προσφέρει, είναι στη διάθεσή σας, από 1η Δεκεμβρίου, σε όλα τα Καταστήματα Forthnet!

Ειδικότερα, στα εξειδικευμένα καταστήματα broadband της Forthnet, μπορείτε να: αποκτήσετε όλα τα πακέτα συνδρομής nova και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ενώ, αν είστε ήδη συνδρομητής nova, θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αναμονή ή ταλαιπωρία και με άμεση ενημέρωση της συναλλαγής σας!

Αποκτήστε Forthnet 2play, για να μιλάτε και να σερφάρετε ελεύθερα με 39,90€/μήνα και μαζί πλήρη εξοπλισμό & συνδρομή nova στη μισή τιμή!

Δείτε τον νέο κατάλογο των καταστημάτων Forthnet

Κατάλογος Καταστημάτων forthnet

forthnet shop Μυτιλήνης

Τα Καταστήματα Forthnet είναι δίπλα σας, για να σας ξεναγήσουν στον συναρπαστικό κόσμο του broadband!

Προσφορά του μήνα!
Προσφορά του μήνα !!!
Tablet ConnectMe TS-722 Dual Core

Οθόνη IPS 7 '' πολλαπλής αφής 5 σημείων , ανάλυσης 1024 * 600, με δυνατότητα αναπαραγωγής HD Video Με Android Jelly Bean 4.1.1

Μόνο με 124,90€ !

Ανακυκλώστε στα καταστήματα forthnet

Ανακυκλώστε στα καταστήματα forthnet

Η Forthnet συμμετέχει ενεργά στην ανακύκλωση από το Καλοκαίρι 2008, μετατρέποντας τα Καταστήματά της σε σημεία πρωτογενούς συλλογής μπαταριών. Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε συνεργασία με τον Φορέα Ανακύκλωσης Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών (ΑΦΗΣ).

Στα Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα βρίσκονται τοποθετημένοι οι ειδικοί κάδοι συλλογής χρησιμοποιημένων μπαταριών.

Με τη συμμετοχή όλων μας στο πρόγραμμα ανακύκλωσης, συνεισφέρουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και συμβάλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος για μας και τα παιδιά μας.


Συναγερμοί, Συστήματα καταγραφής είκόνας, Συστήματα ελέγχου πρόσβασης, Πυρανίχνευση, Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου, συνδέσεις ADSL, τεχνική υποστήριξη υπολογιστών και δικτύων, τηλεφωνικά κέντρα, φωτοαντιγραφικά, Plotter, Οπτικές ίνες, Εγκαταστάσεις δορυφορικής τηλεόρασης και internet