Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Κατοχυρώστε τώρα το δικό σας, μοναδικό domain name και κερδίστε!

Η Forthnet παρέχει πρώτη μεταξύ των Καταχωρητών που πιστοποιήθηκαν από την Ε.Ε.Τ.Τ., υπηρεσίες on-line κατοχύρωσης, ανανέωσης και διαχείρισης domain name κατάληξης [.gr], με λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες και νέα δωρεάν χαρακτηριστικά.

Υπηρεσίες Forthnet Domain For All [.gr]       	Τιμή/Μήνα 
Κατοχύρωση [.gr] Domain Name              1,90 €
Ανανέωση [.gr] Domain Name               1,20 €
Μεταβίβαση [.gr] Domain Name              1,90 €
Ενεργοποίηση Δεσμευμένου [.gr] Domain Name       1,90 €
Αλλαγή Επωνυμίας/Ονοματεπωνύμου Φορέα [.gr] Domain Name 1,90 €
Αλλαγή Καταχωρητή [.gr] Domain Name           ΔΩΡΕΑΝ

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ (19%)

Ελάχιστη διάρκεια συνδρομής: 2 έτη

Τι κερδίζετε κατοχυρώνοντας το domain name σας στη Forthnet;

H Forthnet, στα πλαίσια των υπηρεσιών Domain For All, σας προσφέρει με τον πιο εύκολο και αξιόπιστο τρόπο την κατοχύρωση ή ανανέωση του δικού σας ονόματος στο διαδίκτυο και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ:

 • ένα λογαριασμό e-mail της μορφής username@yourname.gr με πλούσια χαρακτηριστικά (antivirus, antispam, webmail)
 • domain parking με τη δική σας, άμεσα διαχειρίσιμη μέσω του Sitebuilder πρώτη σελίδα παρουσίασης για το προσωπικό ή επαγγελματικό σας web site
 • Επιλέξτε τη Forthnet ως Καταχωρητή του domain name σας!

  Για να απολαύσετε όλα τα παραπάνω extra δωρεάν χαρακτηριστικά των υπηρεσιών Domain For All και τη σιγουριά που προσφέρει η Forthnet, μεταφέρετε σήμερα ΔΩΡΕΑΝ το [.gr] domain name που διαθέτετε σε εμάς! Υποβάλλετε Αίτηση Αλλαγής Καταχωρητή εδώ. Εκμεταλλευτείτε τις ευκολίες και τις παροχές του Domain For All, συνδυάζοντάς το με τα πιο αξιόπιστα πακέτα Forthnet Web Hosting για τη φιλοξενία του site σας.


  H Nova στα Καταστήματα Forthnet

  Η συνδρομητική τηλεόραση nova και οι μοναδικές τηλεοπτικές εμπειρίες που προσφέρει, είναι στη διάθεσή σας, από 1η Δεκεμβρίου, σε όλα τα Καταστήματα Forthnet!

  Ειδικότερα, στα εξειδικευμένα καταστήματα broadband της Forthnet, μπορείτε να: αποκτήσετε όλα τα πακέτα συνδρομής nova και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ενώ, αν είστε ήδη συνδρομητής nova, θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αναμονή ή ταλαιπωρία και με άμεση ενημέρωση της συναλλαγής σας!

  Αποκτήστε Forthnet 2play, για να μιλάτε και να σερφάρετε ελεύθερα με 39,90€/μήνα και μαζί πλήρη εξοπλισμό & συνδρομή nova στη μισή τιμή!

  Δείτε τον νέο κατάλογο των καταστημάτων Forthnet

  Κατάλογος Καταστημάτων forthnet

  forthnet shop Μυτιλήνης

  Τα Καταστήματα Forthnet είναι δίπλα σας, για να σας ξεναγήσουν στον συναρπαστικό κόσμο του broadband!

  Προσφορά του μήνα!
  Προσφορά του μήνα !!!
  Tablet ConnectMe TS-722 Dual Core

  Οθόνη IPS 7 '' πολλαπλής αφής 5 σημείων , ανάλυσης 1024 * 600, με δυνατότητα αναπαραγωγής HD Video Με Android Jelly Bean 4.1.1

  Μόνο με 124,90€ !

  Ανακυκλώστε στα καταστήματα forthnet

  Ανακυκλώστε στα καταστήματα forthnet

  Η Forthnet συμμετέχει ενεργά στην ανακύκλωση από το Καλοκαίρι 2008, μετατρέποντας τα Καταστήματά της σε σημεία πρωτογενούς συλλογής μπαταριών. Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε συνεργασία με τον Φορέα Ανακύκλωσης Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών (ΑΦΗΣ).

  Στα Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα βρίσκονται τοποθετημένοι οι ειδικοί κάδοι συλλογής χρησιμοποιημένων μπαταριών.

  Με τη συμμετοχή όλων μας στο πρόγραμμα ανακύκλωσης, συνεισφέρουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και συμβάλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος για μας και τα παιδιά μας.


  Συναγερμοί, Συστήματα καταγραφής είκόνας, Συστήματα ελέγχου πρόσβασης, Πυρανίχνευση, Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου, συνδέσεις ADSL, τεχνική υποστήριξη υπολογιστών και δικτύων, τηλεφωνικά κέντρα, φωτοαντιγραφικά, Plotter, Οπτικές ίνες, Εγκαταστάσεις δορυφορικής τηλεόρασης και internet