Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Η Forthnet, πραγματοποίησε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007, ταυτόχρονα και σε πανελλαδικό επίπεδο, εγκαίνια στα 31 πρώτα εξειδικευμένα καταστήματα broadband με την επωνυμία της. Τα Καταστήματα Forthnet άνοιξαν και επισήμως τις πύλες τους, με στόχο να προσφέρουν σε κάθε ελληνική οικογένεια τη δυνατότητα να ζήσει πραγματικά την εμπειρία του broadband και να γνωρίσει τις πολυδιάστατες δυνατότητές του.

Στην Μυτιλήνη το forthnet shop βρίσκεται στην οδό Αρίωνος 16 στην κεντρική αγορά και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 22510 47133


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
Η στρατηγική της δημιουργίας των Καταστημάτων Fοrthnet, στηρίζεται στην παροχή μοναδικής broadband εμπειρίας στο ευρύ καταναλωτικό κοινό και στην ολοκληρωμένη, φιλική εξυπηρέτηση, αποτελώντας έναν ακόμη τρόπο έκφρασης της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της εταιρίας.

Καταστήματα Forthnet προβλέπεται να λειτουργήσουν στην πρωτεύουσα κάθε νομού της χώρας μέχρι το τέλος του έτους. Το μοντέλο ανάπτυξης που έχει υιοθετηθεί στηρίζεται κυρίως στη μέθοδο της δικαιοχρησίας (franchise), ενώ μικρό πλήθος ιδιόκτητων σημείων θα λειτουργήσουν σε επιλεγμένες πόλεις. Παράλληλα, με στόχο τόσο την άμεση γεωγραφική κάλυψη, όσο και την ενδυνάμωση στρατηγικών συνεργασιών, η Forthnet προχωρά και στη δημιουργία shop in a shop εντός όλων των βιβλιοπωλείων της αλυσίδας Παπασωτηρίου.

Τα Καταστήματα Forthnet βρίσκονται στα καλύτερα και πλέον προσβάσιμα εμπορικά σημεία κάθε πόλης, λειτουργούν ως wireless hotspots με δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης για το κοινό, ενώ διαθέτουν σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και ειδική εσωτερική διαρρύθμιση που βοηθά τον καταναλωτή να εντοπίζει άμεσα την κατηγορία υπηρεσιών ή προϊόντων που τον ενδιαφέρει.

Σε κάθε Κατάστημα Forthnet, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει στην πράξη τις διάφορες broadband εφαρμογές και μέσω ειδικών demo προϊόντων, να κατανοήσει τις αλλαγές που αυτές μπορούν να φέρουν στην καθημερινότητά του. Με στόχο τη μεγιστοποίηση αυτής της broadband εμπειρίας του καταναλωτή, τα Καταστήματα Forthnet λειτουργούν και ως one stop shop, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα συμπληρωματικών προϊόντων τεχνολογίας σε ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, στο πλαίσιο παροχής ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης, τα Καταστήματα Forthnet προσφέρουν και πλήθος υπηρεσιών όπως εξόφληση λογαριασμών, ανανέωση συνδρομών, κατάθεση αιτήσεων κλπ.

Στόχος των Καταστημάτων Forthnet, είναι να αποτελέσουν την πύλη, που με όχημα τις αξιόπιστες, ανταγωνιστικές και διαφοροποιημένες broadband υπηρεσίες της εταιρίας, θα οδηγήσει κάθε Έλληνα στη νέα broadband εποχή όπου όλα είναι απλά, ελεύθερα, συναρπαστικά.

Forthnet Shop Μυτιλήνης  


H Nova στα Καταστήματα Forthnet

Η συνδρομητική τηλεόραση nova και οι μοναδικές τηλεοπτικές εμπειρίες που προσφέρει, είναι στη διάθεσή σας, από 1η Δεκεμβρίου, σε όλα τα Καταστήματα Forthnet!

Ειδικότερα, στα εξειδικευμένα καταστήματα broadband της Forthnet, μπορείτε να: αποκτήσετε όλα τα πακέτα συνδρομής nova και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ενώ, αν είστε ήδη συνδρομητής nova, θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αναμονή ή ταλαιπωρία και με άμεση ενημέρωση της συναλλαγής σας!

Αποκτήστε Forthnet 2play, για να μιλάτε και να σερφάρετε ελεύθερα με 39,90€/μήνα και μαζί πλήρη εξοπλισμό & συνδρομή nova στη μισή τιμή!

Δείτε τον νέο κατάλογο των καταστημάτων Forthnet

Κατάλογος Καταστημάτων forthnet

forthnet shop Μυτιλήνης

Τα Καταστήματα Forthnet είναι δίπλα σας, για να σας ξεναγήσουν στον συναρπαστικό κόσμο του broadband!

Προσφορά του μήνα!
Προσφορά του μήνα !!!
Tablet ConnectMe TS-722 Dual Core

Οθόνη IPS 7 '' πολλαπλής αφής 5 σημείων , ανάλυσης 1024 * 600, με δυνατότητα αναπαραγωγής HD Video Με Android Jelly Bean 4.1.1

Μόνο με 124,90€ !

Ανακυκλώστε στα καταστήματα forthnet

Ανακυκλώστε στα καταστήματα forthnet

Η Forthnet συμμετέχει ενεργά στην ανακύκλωση από το Καλοκαίρι 2008, μετατρέποντας τα Καταστήματά της σε σημεία πρωτογενούς συλλογής μπαταριών. Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε συνεργασία με τον Φορέα Ανακύκλωσης Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών (ΑΦΗΣ).

Στα Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα βρίσκονται τοποθετημένοι οι ειδικοί κάδοι συλλογής χρησιμοποιημένων μπαταριών.

Με τη συμμετοχή όλων μας στο πρόγραμμα ανακύκλωσης, συνεισφέρουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και συμβάλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος για μας και τα παιδιά μας.


Συναγερμοί, Συστήματα καταγραφής είκόνας, Συστήματα ελέγχου πρόσβασης, Πυρανίχνευση, Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου, συνδέσεις ADSL, τεχνική υποστήριξη υπολογιστών και δικτύων, τηλεφωνικά κέντρα, φωτοαντιγραφικά, Plotter, Οπτικές ίνες, Εγκαταστάσεις δορυφορικής τηλεόρασης και internet