Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Προιόν: iR 3225

Είδος: Ψηφιακό φωτοαντιγραφικό

Τύπος: iR 3225

Εταιρία κατασκευής: Canon

Φωτοαντιγραφικό - Εκτυπωτής - Εγχρωμο scanner. Ταχύτητα 25 σελ/λεπτό

Αναλυτικά χαρακτηριστικά:

Τύπος: Επιτραπέζιο σύστημα εκτυπώσεων/ Πολλαπλών λειτουργιών.

Μέγιστο μέγεθος προτοτύπου: Α3

Μεγέθη αντιγράφων Συρτάρια: Α5R -A3

Βοηθητικός δίσκος Α3-Α5, ελεύθερο μέγεθος

Ανάλυση Σάρωση (600 dpi x 600 dpi)

Αντιγραφή ισοδύναμη (1200 dpi x 600 dpi)

Εκτύπωση ισοδύναμη (2400 dpi x 600 dpi) 256 τόνοι

ταχύτητα αντιγραφής : Α4 25/λεπτό Α3 14/λεπτό

Χρόνος πρώτης εκτύπωσης: Λιγότερο απο 4.9 δευτερόλεπτα

Χρόνος προθέρμανσης: 30 δευτερόλεπτα μέγιστο (10 δευτερόλεπτα απο κατάσταση standby)

Πολλαπλά αντίγραφα: Εκτυπώσεις απο 1 έως 999 φύλλα

Διπλή όψη: Στάνταρ

Βάρος χαρτιού (συρτάρι): 64 έως 90 gr/m2

Βάρος χαρτιού (bypass): 64 έως 128 gr/m2

Χωρητικότητα χαρτιού: στάνταρ 550 φύλλα x 2 συρτάρια (1.100 φύλλα)

Πλευρική αποθήκη χαρτιού 2700 φύλλα

Μέγιστη χωρητικότητα χαρτιού: 4950 φύλλα

Επεξεργαστής (CPU): 300MHz

Μνήμη: 512 ΜΒ (Μέγιστη 768 ΜΒ)

Σκληρός δίσκος: 60GB

Θύρα επικοινωνίας: Ethernet (100 base-TX/10Base T)

Η νέα σειρά Αποτελείται από 3 μοντέλα, 25, 35 & 45 σελίδων αντίστοιχα και διατίθενται σε δύο εκδόσεις ανά μοντέλο. Η απλή σειρά (iR3225/35/45) διατίθεται ως απλό φωτοτυπικό με δυνατότητα αναβάθμισης σε δικτυακό εκτυπωτή, ενώ η σειρά iR3225/35/45N διατίθεται με ενσωματωμένη την κάρτα εκτύπωσης UFR/ PCL και τον τροφοδότη (100 φύλλων). Στη βασική τους σύνθεση, τα μηχανήματα της νέας σειράς διαθέτουν στάνταρ τροφοδοσία 1100 φύλλων + 50 φύλλων (bypass), και έχουν ενσωματωμένο το 3 way unit. Σχετικά με την τροφοδοσία, προαιρετικά διατίθενται δύο επιπλέον κασέτες τροφοδοσίας 550 φύλλων η καθεμία, και πλευρική αποθήκη χαρτιού (paper deck) 2.700 φύλλων.


Νέο IP τηλεφωνικό κέντρο Panasoni KX-NS 500

Το έξυπνο IP τηλεφωνικό κέντρο KX-NS 500 της Panasonic είναι ένα οικονομικά αποδοτικό σύστημα επικοινωνίας IP για τις μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις που μπορεί να ρυθμιστεί με ευελιξία και να επεκταθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Το KX-NS 500 διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά και ξεκινά από τις 6 αναλογικές γραμμές και τα 18 εσωτερικά, μέχρι 288 εσωτερικά με μία μονάδα επέκτασης.
Το KX-NS 500 είναι επίσης ένα σύστημα ενοποιημένης επικοινωνίας, το οποίο διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά IP, όπως σύνδεση με κινητά, ενσωματωμένο φωνητικό ταχυδρομείο και e mail, instant messaging (ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων), καθώς και πληροφορίες σχετικά με την παρουσία του χρήστη.
Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ενσωματωμένες εφαρμογές, όπως λύσεις Call Center, λύση με κινητά και σύστημα φωνητικού ταχυδρομείου, ώστε η εργασία σας να είναι πιο αποδοτική και να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των πελατών.
Καλέστε το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας για να προγραμματίσουμε άμεση επίσκεψη μηχανικού για σχεδιασμό της πιο αποδοτικής λύσης για την επιχείρηση σας.

Ενημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του τηλεφωνικού κέντρου TDA 100 D της Panasonic

Τηλεφωνικά κέντρα Panasonic

KX-NCP - Λύσεις Unified Communications της Panasonic Ιδανικά για όλες τις επιχειρήσεις, όπου κι αν βρίσκονται

Για τις περισσότερες επιχειρήσεις, ο σημαντικότερος παράγων επιτυχίας είναι η προσωπική επαφή με τον πελάτη. Το τηλεφωνικό σύστημα βρίσκεται στη καρδιά αυτής της προσπάθειας, ανεξάρτητα από το πώς θα γίνει η επικοινωνία: μέσω IP, μέσω της παραδοσιακής τηλεφωνίας ή με ασύρματη επικοινωνία. Στις επιχειρήσεις πρωτεύοντα ρόλο παίζει η ποιότητα και η αξιοπιστία. Η Panasonic προσφέρει εφαρμογές και λύσειςπου μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη επικοινωνίας.

Συνδέουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις. Λύσεις PanasonicNCP

Οι δικτυακές τηλεπικοινωνιακές πλατφόρμες της Panasonic (KX-NCP) αποτελούν προηγμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο,ώστε να δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις επικοινωνίες των γραφείων τους και παράλληλα να ενσωματώσουν εφαρμογές λογισμικού οι οποίες βελτιστοποιούν τη λειτουργία της επιχείρησης.

Χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα αποτελεσματικούς τρόπους για τις επικοινωνίες μεταξύ των εργαζομένων και των πελατών σας, οι πλατφόρμες επικοινωνίας NCP επιτρέπουν οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε, την πρόσβαση σε ευρύ φάσμα εφαρμογών, μέσω μιας μεγάλης γκάμας "έξυπνων" και φιλικών προς το χρήστη ενσύρματων και ασύρματων τηλεφωνικών συσκευών.

Σε αυτές περιλαμβάνονται έξυπνες συσκευές ΙΡ, προηγμένα ψηφιακά τηλέφωνα, softphones για PDA, ασύρματες φορητές συσκευές DECT καθώς και απλές αναλογικές συσκευές. Ακόμα, η ενσωμάτωση των κινητών τηλεφώνων, επιτρέπει στους χρήστες κινητών τηλεφώνων και στους υπαλλήλους εκτός εταιρίας να παραμένουν συνδεδεμένοι, ακόμα και εν κινήσει.


Συναγερμοί, Συστήματα καταγραφής είκόνας, Συστήματα ελέγχου πρόσβασης, Πυρανίχνευση, Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου, συνδέσεις ADSL, τεχνική υποστήριξη υπολογιστών και δικτύων, τηλεφωνικά κέντρα, φωτοαντιγραφικά, Plotter, Οπτικές ίνες, Εγκαταστάσεις δορυφορικής τηλεόρασης και internet