Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Nova Professional Private, τα πιο λαμπρά αστέρια είναι εδώ, απολαύστε τη θέα της Nova!

Nova private view

Για εσάς που δραστηριοποιήστε στον απαιτητικό κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, η Nova έχει τις πλέον ολοκληρωμένες λύσεις, έτσι ώστε το ξενοδοχείο σας να έχει την καλύτερη θέα. Τη θέα της Nova!

Δημιουργήστε λοιπόν ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού με τις υπηρεσίες Nova Professional Private και βελτιώστε την εμπειρία των πελατών σας.

Οι υπηρεσίες Nova απευθύνονται σε: ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, νοσοκομεία και σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας

Οι βασικές επιλογές υπηρεσιών ιδιωτικής θέασης είναι:

Nova private view
 • Full pack: Η υπηρεσία Full pack περιέχει θεματικές ενότητες από Cinema, Sports, Documentaries, Kids, Entertainment & Music στην τιμή των 19,99 €/δωμάτιο.
 • Nova private view
 • Mixed pack: Η υπηρεσία Mixed pack περιέχει θεματικές ενότητες Cinema, Sports, Entertainment & Music στην τιμή των 14,13 €/δωμάτιο.
 • Nova private view
 • Sports pack: Η υπηρεσία Sports pack περιέχει θεματικές ενότητες Sports & Music στην τιμή των 9,27 €/δωμάτιο
 • Nova private view
 • Movies pack: Η υπηρεσία Movies pack περιέχει θεματικές ενότητες Cinema & Music στην τιμή των 9,27 €/δωμάτιο
 • Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 16% και αφορούν την μηνιαία συνδρομή/δωμάτιο

  Η τιμολόγηση γίνεται με βάση τον αριθμό των δωματίων που αναγράφεται στην άδεια λειτουργίας του ΕΟΤ ή άδεια λειτουργίας του χώρου προσωρινής φιλοξενίας.

  Συνδυάστε τις υπηρεσίες ιδιωτικής θέασης με υπηρεσίες δημόσιας θέασης στο Bar- lounge του ξενοδοχείου σας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση στους πελάτες σας.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες Nova Professional Private View, παρακαλώ καλέστε στο 22510 47133 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας!


  H Nova στα Καταστήματα Forthnet

  Η συνδρομητική τηλεόραση nova και οι μοναδικές τηλεοπτικές εμπειρίες που προσφέρει, είναι στη διάθεσή σας, από 1η Δεκεμβρίου, σε όλα τα Καταστήματα Forthnet!

  Ειδικότερα, στα εξειδικευμένα καταστήματα broadband της Forthnet, μπορείτε να: αποκτήσετε όλα τα πακέτα συνδρομής nova και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ενώ, αν είστε ήδη συνδρομητής nova, θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αναμονή ή ταλαιπωρία και με άμεση ενημέρωση της συναλλαγής σας!

  Αποκτήστε Forthnet 2play, για να μιλάτε και να σερφάρετε ελεύθερα με 39,90€/μήνα και μαζί πλήρη εξοπλισμό & συνδρομή nova στη μισή τιμή!

  Δείτε τον νέο κατάλογο των καταστημάτων Forthnet

  Κατάλογος Καταστημάτων forthnet

  forthnet shop Μυτιλήνης

  Τα Καταστήματα Forthnet είναι δίπλα σας, για να σας ξεναγήσουν στον συναρπαστικό κόσμο του broadband!

  Προσφορά του μήνα!
  Προσφορά του μήνα !!!
  Tablet ConnectMe TS-722 Dual Core

  Οθόνη IPS 7 '' πολλαπλής αφής 5 σημείων , ανάλυσης 1024 * 600, με δυνατότητα αναπαραγωγής HD Video Με Android Jelly Bean 4.1.1

  Μόνο με 124,90€ !

  Ανακυκλώστε στα καταστήματα forthnet

  Ανακυκλώστε στα καταστήματα forthnet

  Η Forthnet συμμετέχει ενεργά στην ανακύκλωση από το Καλοκαίρι 2008, μετατρέποντας τα Καταστήματά της σε σημεία πρωτογενούς συλλογής μπαταριών. Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε συνεργασία με τον Φορέα Ανακύκλωσης Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών (ΑΦΗΣ).

  Στα Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα βρίσκονται τοποθετημένοι οι ειδικοί κάδοι συλλογής χρησιμοποιημένων μπαταριών.

  Με τη συμμετοχή όλων μας στο πρόγραμμα ανακύκλωσης, συνεισφέρουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και συμβάλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος για μας και τα παιδιά μας.


  Συναγερμοί, Συστήματα καταγραφής είκόνας, Συστήματα ελέγχου πρόσβασης, Πυρανίχνευση, Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου, συνδέσεις ADSL, τεχνική υποστήριξη υπολογιστών και δικτύων, τηλεφωνικά κέντρα, φωτοαντιγραφικά, Plotter, Οπτικές ίνες, Εγκαταστάσεις δορυφορικής τηλεόρασης και internet