Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Τοποθέτηση επισκευή δικτύων οπτικών ινών

Αναλαμβάνουμε τον τερματισμό, την επίβλεψη, επισκευή και μετατόπιση τηλεπικοινωνιακών δικτύων οπτικών ινών, την κατασκευή οπτικών κατανεμητών και οπτικών συνδέσμων.

Σε συνεργασία με τοπικούς χωματουργούς είναι δυνατή η κατασκευή μικροτάφρου, η εμφύσηση οπτικού καλωδίου καθώς και κατασκευή και των απαραίτητων φρεατίων για την εγκατάσταση των οπτικών συνδέσμων.

Διαθέτουμε ιδιόκτητο εξοπλισμό fusion splicer (fitel S 178A ver 2) για συγκόλληση και oTDR για έλεγχο και πιστοποίηση δικτύων οπτικών ινών.

Τα τελευταία χρόνια είμαστε υπεύθυνοι για την συντήρηση, εντοπισμό και αποκατάσταση βλαβών σε οπτικό δίκτυο κορμού μήκους 270 Km ιδιωτικής εταιρίας τηλεπικοινωνιών .

Υπάρχει δυνατότητα για 24ωρη διαθεσιμότητα τεχνικού (on call) καθώς και δέσμευσης χρόνου αποκατάστασης από την στιγμή αναγγελίας της βλάβης.

Επισκευή δικτύου οπτικών ινών

Επισκευή δικτύου οπτικών ινών

Επισκευή δικτύου οπτικών ινών

Οπτικοί κατανεμητές
H Nova στα Καταστήματα Forthnet

Η συνδρομητική τηλεόραση nova και οι μοναδικές τηλεοπτικές εμπειρίες που προσφέρει, είναι στη διάθεσή σας, από 1η Δεκεμβρίου, σε όλα τα Καταστήματα Forthnet!

Ειδικότερα, στα εξειδικευμένα καταστήματα broadband της Forthnet, μπορείτε να: αποκτήσετε όλα τα πακέτα συνδρομής nova και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ενώ, αν είστε ήδη συνδρομητής nova, θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αναμονή ή ταλαιπωρία και με άμεση ενημέρωση της συναλλαγής σας!

Αποκτήστε Forthnet 2play, για να μιλάτε και να σερφάρετε ελεύθερα με 39,90€/μήνα και μαζί πλήρη εξοπλισμό & συνδρομή nova στη μισή τιμή!

Δείτε τον νέο κατάλογο των καταστημάτων Forthnet

Κατάλογος Καταστημάτων forthnet

Δίκτυα οπτικών ινών

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ή επισκευή δικτύων οπτικών ινών

Εργασίες σε δίκτυα οπτικών ινών
Πιστοποίηση οπτικών δικτύων

Διαθέτουμε ιδιόκτητο εξοπλισμό για επισκευή και πιστοποίηση οπτικών δικτών

Μετρήσεις γραμμών ADSL , ADSL 2+ , VDSL

Μετρήσεις γραμμών ADSL VDSL ADSL 2+

Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό για μετρήσεις και άρση βλαβών σε γραμμές τηλεπικοινωνιών ιδιωτικών παρόχων. Πραγματοποιούμε επισκέψεις στον χώρο πελάτη αλλά και στους χώρους φυσικής συνεγκατάστασης.


Συναγερμοί, Συστήματα καταγραφής είκόνας, Συστήματα ελέγχου πρόσβασης, Πυρανίχνευση, Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου, συνδέσεις ADSL, τεχνική υποστήριξη υπολογιστών και δικτύων, τηλεφωνικά κέντρα, φωτοαντιγραφικά, Plotter, Οπτικές ίνες, Εγκαταστάσεις δορυφορικής τηλεόρασης και internet