Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Εγκαταστάσεις δορυφορικών κεραιών

Με ολοκληρωμένες περισσότερες από 1.000 εγκαταστάσεις δορυφορικής τηλεόρασης κάθε χρόνο οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρίας μας αναλαμβάνουν να παρέχουν αξιόπιστες λύσεις για την παροχή δορυφορικού και επίγειου τηλεοπτικού σήματος σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

Σε συνεργασία με τον κάθε πελάτη αναλαμβάνουμε την μελέτη, την προμήθεια και την εγκατάσταση των υλικών καθώς και την επίδειξη λειτουργίας έτσι ώστε να γίνει πλήρης εκμετάλλευση των δυνατοτήτων κάθε συστήματος.

Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις σε ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους με χρήση σύγχρονων τεχνολογιών IP TV , IP Streaming, μετάδοση εικόνας μέσω οπτικής ίνας για ελαχιστοποίηση απωλειών, PAY TV, διανομή μουσικής και πληροφοριών μέσω τηλεοράσεων.

Συστήματα αμφίδρομου δορυφορικού Internet

Παρέχουμε γρήγορο δορυφορικό Internet και υπηρεσίες δορυφορικής τηλεφωνίας VoIP χωρίς την ανάγκη ύπαρξης επίγειου δικτύου. Είναι ιδανικό για χρήση σε σπίτια που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές, σε εργοτάξια, σε εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών για να γίνεται εξ αποστάσεως επίβλεψη εικόνας και δεδομένων.

Με ταχύτητα που φτάνει στο download 20Mbps και upload τα 6Mbps είναι δυνατή η περιήγηση σε ιστοσελίδες, η παρακολούθηση streaming video και ταυτόχρονη λειτουργία τηλεφωνίας VoIP. Με την ίδια εγκατάσταση μπορεί να γίνει και λήψη δορυφορικής τηλεόρασης

Εγκατάσταση δορυφορικού internet

Εγκατάσταση δορυφορικού internet

Εγκατάσταση δορυφορικού internet σε φωτοβολταικά

Αμφίδρομο δορυφορικό internet

Εξοπλισμός πρακτορείων ΟΠΑΠ

Αναλαμβάνουμε την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για μετάδοση τηλεοπτικού σήματος σε πρατορεία ΟΠΑΠ
H Nova στα Καταστήματα Forthnet

Η συνδρομητική τηλεόραση nova και οι μοναδικές τηλεοπτικές εμπειρίες που προσφέρει, είναι στη διάθεσή σας, από 1η Δεκεμβρίου, σε όλα τα Καταστήματα Forthnet!

Ειδικότερα, στα εξειδικευμένα καταστήματα broadband της Forthnet, μπορείτε να: αποκτήσετε όλα τα πακέτα συνδρομής nova και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ενώ, αν είστε ήδη συνδρομητής nova, θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αναμονή ή ταλαιπωρία και με άμεση ενημέρωση της συναλλαγής σας!

Αποκτήστε Forthnet 2play, για να μιλάτε και να σερφάρετε ελεύθερα με 39,90€/μήνα και μαζί πλήρη εξοπλισμό & συνδρομή nova στη μισή τιμή!

Δείτε τον νέο κατάλογο των καταστημάτων Forthnet

Κατάλογος Καταστημάτων forthnet

Δίκτυα οπτικών ινών

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ή επισκευή δικτύων οπτικών ινών

Εργασίες σε δίκτυα οπτικών ινών
Πιστοποίηση οπτικών δικτύων

Διαθέτουμε ιδιόκτητο εξοπλισμό για επισκευή και πιστοποίηση οπτικών δικτών

Μετρήσεις γραμμών ADSL , ADSL 2+ , VDSL

Μετρήσεις γραμμών ADSL VDSL ADSL 2+

Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό για μετρήσεις και άρση βλαβών σε γραμμές τηλεπικοινωνιών ιδιωτικών παρόχων. Πραγματοποιούμε επισκέψεις στον χώρο πελάτη αλλά και στους χώρους φυσικής συνεγκατάστασης.


Συναγερμοί, Συστήματα καταγραφής είκόνας, Συστήματα ελέγχου πρόσβασης, Πυρανίχνευση, Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου, συνδέσεις ADSL, τεχνική υποστήριξη υπολογιστών και δικτύων, τηλεφωνικά κέντρα, φωτοαντιγραφικά, Plotter, Οπτικές ίνες, Εγκαταστάσεις δορυφορικής τηλεόρασης και internet