Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Συντήρηση εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ή συντήρηση data room και τηλεπικοινωνιακών καμπινών

Εγκαταστάσεις αναμεταδοτών κινητής τηλεφωνίας 3G GSM

Εγκατάσταση αναμεταδοτών 3G GSM

Συντήρηση εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών

Εγκατάσταση και συντήρηση data room
H Nova στα Καταστήματα Forthnet

Η συνδρομητική τηλεόραση nova και οι μοναδικές τηλεοπτικές εμπειρίες που προσφέρει, είναι στη διάθεσή σας, από 1η Δεκεμβρίου, σε όλα τα Καταστήματα Forthnet!

Ειδικότερα, στα εξειδικευμένα καταστήματα broadband της Forthnet, μπορείτε να: αποκτήσετε όλα τα πακέτα συνδρομής nova και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ενώ, αν είστε ήδη συνδρομητής nova, θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αναμονή ή ταλαιπωρία και με άμεση ενημέρωση της συναλλαγής σας!

Αποκτήστε Forthnet 2play, για να μιλάτε και να σερφάρετε ελεύθερα με 39,90€/μήνα και μαζί πλήρη εξοπλισμό & συνδρομή nova στη μισή τιμή!

Δείτε τον νέο κατάλογο των καταστημάτων Forthnet

Κατάλογος Καταστημάτων forthnet

Δίκτυα οπτικών ινών

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ή επισκευή δικτύων οπτικών ινών

Εργασίες σε δίκτυα οπτικών ινών
Πιστοποίηση οπτικών δικτύων

Διαθέτουμε ιδιόκτητο εξοπλισμό για επισκευή και πιστοποίηση οπτικών δικτών

Μετρήσεις γραμμών ADSL , ADSL 2+ , VDSL

Μετρήσεις γραμμών ADSL VDSL ADSL 2+

Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό για μετρήσεις και άρση βλαβών σε γραμμές τηλεπικοινωνιών ιδιωτικών παρόχων. Πραγματοποιούμε επισκέψεις στον χώρο πελάτη αλλά και στους χώρους φυσικής συνεγκατάστασης.


Συναγερμοί, Συστήματα καταγραφής είκόνας, Συστήματα ελέγχου πρόσβασης, Πυρανίχνευση, Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου, συνδέσεις ADSL, τεχνική υποστήριξη υπολογιστών και δικτύων, τηλεφωνικά κέντρα, φωτοαντιγραφικά, Plotter, Οπτικές ίνες, Εγκαταστάσεις δορυφορικής τηλεόρασης και internet