Επιστροφή στην αρχική σελίδα

UPS πώς λειτουργούν και τί προστασία προσφέρουν

Έχει καθιερωθεί η χρήση των Uninterruptible Power Supplies για προστασία απέναντι στις "διακοπές ρεύματος" της εταιρίας παραγωγής ηλεκτρισμού. Υπάρχουν αρκετά ακόμη προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στην τροφοδοσία μίας συσκευής.

Είναι το ups που έχουμε επιλέξει κατάλληλο να τα αντιμετωπίσει ? έχουμε κάνει την σωστή επιλογή?

Stand by - Off line UPS

standby ups

Τα UPS επιπέδου 3 είναι των τεχνολογιών stand by και offline , αν και παρέχουν μία χαμηλού κόστους λύση για διακοπές του ρεύματος δεν παρέχουν πλήρη προστασία παρά μόνο στις περιπτώσεις 1,2,3 από τα 9 πιθανά προβλήματα

Line Interactive UPS

line interactive ups

Τα UPS επιπέδου 5 είναι της τεχνολογίας line - interactive και αποτελούν μια μέσου κόστους λύση. Εκτός από την προστασία που προσφέρουν αυτά της κατηγορίας 3 επιπρόσθετα προστατεύουν από πτώση τάσης και υπέρταση. Το μειονέκτημα τους είναι ότι χρησιμοποιούν την ενσωματωμένη μπαταρία σαν φορτίο για την σταθεροποίηση της παρεχόμενης τάσης, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Παρέχουν προστασία στις περιπτώσεις 1,2,3,4,5

On line UPS

online ups

Τα UPS επιπέδου 9 είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν πλήρη προστασία στην τροφοδοσία της συσκευής σας. Είναι της τεχνολογίας on line και προστατεύουν από όλα τα πιθανά προβλήματα στην τροφοδοσία χρησιμοποιώντας έναν μεταλλάκτη (inverter) για να δημιουργήσουν 100% νέα τάση τροφοδοσίας για τις συσκευές σας. Η παροχή χρησιμοποιείται μόνο για την φόρτιση των μπαταριών (πετυχαίνοντας τον μεγαλύτερο χρόνο ζωής τους) και ο εξοπλισμός σας είναι πλήρως απομονωμένος από το δίκτυο τροφοδοσίας. Παρέχουν προστασία για όλες τις περιπτώσεις


Creative Commons License
Πώς λειτουργούν τα UPS αναφορά www.plusnet.gr διέπεται από άδεια Creative Commons Αναφορά 3.0 Unported.
Νέα προιόντα

Η συνδρομητική τηλεόραση nova και οι μοναδικές τηλεοπτικές εμπειρίες που προσφέρει, είναι στη διάθεσή σας, από 1η Δεκεμβρίου, σε όλα τα Καταστήματα Forthnet!

Ειδικότερα, στα εξειδικευμένα καταστήματα broadband της Forthnet, μπορείτε να: αποκτήσετε όλα τα πακέτα συνδρομής nova και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ενώ, αν είστε ήδη συνδρομητής nova, θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αναμονή ή ταλαιπωρία και με άμεση ενημέρωση της συναλλαγής σας!

Αποκτήστε Forthnet 2play, για να μιλάτε και να σερφάρετε ελεύθερα με 39,90€/μήνα και μαζί πλήρη εξοπλισμό & συνδρομή nova στη μισή τιμή!

Δείτε τον νέο κατάλογο των καταστημάτων Forthnet

Κατάλογος Καταστημάτων forthnet

Υποστηρίζουμε το έργο της ομάδας Ι3 του Ebusinessforum
Creativecommons

Το KX-TDA15 το νέο IP τηλεφωνικό κέντρο της Panasonic

Tο νέο KX-TDA15 συνδυάζει τις προηγμένες δυνατότητες και εφαρμογές ενός IP τηλεφωνικού κέντρου με την αξιοπιστία που παρέχει η τεχνολογία IP. Έχει την δυνατότητα σύνδεσης με έως 20 εσωτερικούς συνδρομητές (ψηφιακές συσκευές ή απλές τηλεφωνικές συσκευές) έχοντας συμβατότητα με όλες τις συσκευές της Panasonic και έως 8 εξωτερικές γραμμές (αναλογικές, ISDN-BRI) καθώς και 4 κανάλια VoIP. Έχει επίσης, δυνατότητα δικτύωσης μέσω ψηφιακού φορέα ISDN-BRI QSIG, καθώς και με αξιοποίηση του πρωτοκόλλου IP.

Plotters για Φωτογραφία και Παραγωγή Δοκιμίου

Τα συστήματα εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους imagePROGRAF iPF5100, iPF6100, iPF8100 και iPF9100, με δυνατότητα εκτύπωσης σε πλάτη 17''/24''/44''/60'' αντίστοιχα, διαθέτουν 12-χρωμο σύστημα μελανιών τύπου pigment και προσφέρουν μία από τις ευρύτερες χρωματικές γκάμες στις κατηγορίες τους.


Συναγερμοί, Συστήματα καταγραφής είκόνας, Συστήματα ελέγχου πρόσβασης, Πυρανίχνευση, Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου, συνδέσεις ADSL, τεχνική υποστήριξη υπολογιστών και δικτύων, τηλεφωνικά κέντρα, φωτοαντιγραφικά, Plotter, Οπτικές ίνες, Εγκαταστάσεις δορυφορικής τηλεόρασης και internet